Behandlinger og priser

 • For voksen og Unge over 15 år // 750,- pr. time

  Jeg tager imod alle, som har haft svigt (omsorgssvigt/mobning/traumer og lign.) eller diagnoser som f.eks. angst inde på livet. Hvad enten det er dig selv som udsat eller du er forældre til et barn, som har været igennem et langt og opslidende forløb for f.eks. angst eller har haft selvskadende adfærd.

  Min største erfaring er indenfor omsorgssvigt, angst samt selvskadende adfærd og de ar det giver på sjælen, men mine metoder kan hjælpe alle uanset baggrund. Så hold dig ikke tilbage for at ringe og få afklaret om vi skal starte et forløb sammen.

  Det er ikke så vigtigt hvordan du har det dårligt og hvorfor, det vigtigste er hvordan du gerne vil have og hvordan du når derhen.

 • Til Børn // 650,- pr. time (under 15 år)

  Dine børn og unge har fortjent at genfinde appetetten på livet, kaste skyggerne af sig og udvikle sig som mennesker. Være gode til at indgå i sociale relationer, kunne stå imod mobbere og være gode ved sig selv og andre. De skal bare have en kærlig hjælp til at finde retningen, for de er født til at være mestre i deres eget liv

 • Til familier // 1.200,- pr. time

  Når jeg arbejder med et barn, oplever jeg tit at det giver mening at inddrage den nære familien. En familie er et lille "ecosystem" bestående af enkelte dele, som gensidigt påvirker hinanden.

  Så hvis barnet eller den unge skal have  fuldt udbytte af vores arbejde, kan det hjælpe at have denne "rejse" sammen, hvor vi viser barnet at vi alle arbejder for et fælles mål.

  Disse oplevelser er altid fyldt med masser af kærlighed og er en kæmpe gave til alle familiemedlemmer.

Detaljerne

Hvor foregår samtalerne

 

 • Hos mig: Samtaler foregår som udgangspunkt i min lille hyggelige klinik i Højrup, 6640 Lunderskov.
 • Hos dig: hvis I har brug for samtaler eller observationer i eget hjem, er dette en mulighed. Der tillægges udgifter til  kørsel oveni timeprisen. Se under kørsel på denne side.
 • Online: her kræves blot at du/I har en internetforbindelse og som minimum en smartphone.

Til fagpersoner og institutioner

 

Jeg laver projektforløb for kommuner og instutioner hvor jeg tager ud til bosteder, familier og unge på opfølgende til samtaler. Holder styr på forløb og afvikler samtaler typisk for familieafdelingen på en kommune eller institution.

Kontakt mig gerne om denne løsning.

Det med småt

 

Om tid brugt på behandlingen 

 • Der bliver faktureret for den tid, som jeg bruger på den enkelte klient. Det vil sige forberedelse, selve sessionen samt efterfølgende doku-mentation og kommunikation.


Kørsel og tillæg

 • Indenfor en radius a 30 km. fra klinikken pålægges  Kr. 350,- derefter Kr. 4,5 pr. Km.
 • Broafgifter og færger betales af klienten.

HAR DU SPØRGSMÅL

Tag endelig kontakt forud for en samtale med mig.

Eller hvis du gerne vil vide mere om behandlingerne, et forløb eller andet praktisk.