• Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder

  •  

     

     

    Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder.

PRISER på behandling

Hvor afholdes samtalerne?

Der er flere valgmuligheder. 

  • Eget hjem: hvis I har brug for observationer i eget hjem, er dette en mulighed. Her lægges der kørsel oveni timeprisen.
  • Skype: her kræves blot at I/du har en internetforbindelse og som minimum en smartphone.
  • Højrup: ellers foregår samtalerne i min lille hyggelige klinik i Højrup, 6640 Lunderskov.

Ved indledende spørgsmål, ring endelig på:

31 61 21 61

Børne terapi // 750 kr. - 1 time

Dine børn og unge har fortjent at turde kaste sig ud i livet og nye oplevelser. Være gode til at indgå i sociale relationer, kunne stå imod mobbere og være gode ved sig selv og andre. De skal bare have lidt kærlig guidning, for de er faktisk født til at være mestre i det.

Individuelle samtaler // 750 kr. - 1 time

Har du ondt i livet uden at vide hvorfor? Står du ved en skillevej og har svært ved at vælge hvilken sti du skal følge? Har du brug for hjælp til at få styr på dine tanker og adfærd?

Ved at du får kendskab til dit personlige landkort, vil jeg hjælpe dig med at ændre det filter, som du ser verden med. Dette vil give dig større klarhed over dine tanker og din adfærd. Når du har klarhed, kan du ændre. Lad os sammen ændre det til noget mere positivt.

En session tager typisk 1,5 time.

Familie samtaler // Ring for pris

Hverdagen kan være hektisk. Familien kan være sammenbragt med hver sine værdier. Kommunikationen kan være kørt fast. Din teenager kan være som en fremmed fra en anden planet. 

Udfordringerne kan være mange, men der findes altid en løsning. Den løsning kan man have brug for vejledning til at løse. I fællesskab kan vi nå i mål.

Par samtaler // 1000 kr. - 1 time

Han forstår mig ikke. Hun har altid hovedpine. Han er for hård ved børnene. Jeg skal altid gøre det hele her hjemme.

Mennesker handler meget sjældent ud fra onde hensigter. Men samtidig kan I handle uden at vide, hvorfor I gør, som I gør...mod hinanden. Vores adfærd har altid rod i værdier. Disse værdier skal bringes frem i lyset for din partner...og ikke mindst dig selv.

Når I kender hinandens værdier og årsager til at handle/sige/ikke sige, som I gør, kan I begynde at forstå hinanden bedre. Men det kræver nogen gange en "oversætter/tolk".

DET MED SMÅT :-)

Der bliver faktureret for den tid, som behandleren bruger på den enkelte klient. Det vil sige forberedelse, selve sessionen samt efterfølgende dokumentation og kommunikation.

Priserne er incl. moms.

Brug for råd eller hjælp?

Du er altid velkommen til at skrive spørgsmål eller sende forespørgsler til mig, så kontakt mig herunder.