• Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder

 •  

   

   

  Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder.

OM LONNIE LIV

Uddannelse

 • Kontoruddannelse med speciale i administration
 • Professions bachelor i pædagogik
 • Moduler på diplom niveau: Leder kommunikation, Det personlige lederskab, Den professionelle relation, Læring og kompetenceudvikling, HRM, Supervision i Socialt arbejde
 • Master-Coach, Neurokommunikation: 

Erfaring

 • Familiekonsulent
 • Projektkoordinator
 • Facilitator i selvhjælpsgruppe for incestramte unge og voksne.
 • Mange års erfaring som både socialpædagog og koordinator på et bosted for uledsagede unge.
 • Forfatter og foredragsholder
 • Ansat ved akutpsykiatrien, Vejle, affektiv afsnit, Region Syddanmark
 • Tovholder for undervisning i Neurokommunikation, Vejen og Stilling

Om Lonnie Liv

Lonnie er mor til 3. To dejlige voksne piger samt en lille efternøler-krudtugle-dreng. Lonnie arbejder til dagligt på Psykiatrien i Vejle, det affektive afsnit, har sin egen klinik som coach i Neurokommunikation, skriver bøger som skal hjælpe udsatte mennesker, taer ud og holder foredrag og har siddet som frivillig rådgiver på BørneTelefonen.

Lonnie har igennem livet indsamlet en masse erfaring. Erfaring om psykisk mistrivsel og hvordan der rettes op på det igen.

5 år gammel erfarer Lonnie, at livet har en grim side, idet hun vågner op ved at far kommer ind til hende i hendes seng...

Mange grimme oplevelser senere, kommer Lonnie ud af barndommen og ind i en voksenverden, hvor hun slet ikke er klædt på til at træffe de rigtige valg for sig selv.

Efter at have gennemlevet en tilværelse med incest og et voksenliv med svære senfølger, herunder stofmisbrug, møder Lonnie en psykolog. Denne løfter Lonnie ud af misbruget og langsomt genvinder hun troen på, at hun er noget værd. Dette møde redder hendes liv, og gør hende i stand til at stå op for sig selv og, ikke mindst, dem som stadig har brug for hjælp.

Lonnie kæmper derfor aktivt for alle menneskers lige vilkår. Ikke kun de incestramte.

Livet har for Lonnie Liv budt på en barndom fyldt med omsorgssvigt og seksuelle krænkelser. Sådanne en start i livet kan byde på mange udfordringer og bringe svære senfølger med sig.

Dette liv har givet Lonnie Liv kæmpe erfaring og modet til at kæmpe for børn og voksne, som har udfordringer i deres liv. Psyko-sociale problemstillinger følges ofte hånd i hånd med en barndom fyldt med svigt. Så uanset om dit arbejde består i at få aktivitetsparate gjort jobparate, at give narkomaner et værdigt liv, at passe på de indsatte i fængslerne, arbejder med børn som familiekonsulent eller du arbejder på gadeplan med unge, så vil du kunne drage nytte af den viden som Lonnie Liv deler ud af.

Er du en af de ramte, vil du kunne finde links til sider, hvor du kan få hjælp eller information i din nuværende situation. Ligeledes er Lonnie Liv klar til at modtage dig i klinikken i Højrup, eller over Skype.

Lonnie Liv lever og ånder for at få budskabet omkring omsorgssvigt og senfølger bragt ud til alle. Og derfor har hun skrevet en bog om sin opvækst og sit ungdoms- og voksenliv. Ligeledes har hun udviklet et koncept til brug i undervisningen på overbygningen i folkeskolen, som skal gøre unge i stand til at søge hjælp, og gøre de medstuderende samt underviserne i stand til at rumme og hjælpe de ramte i en travl hverdag.

Lonnie Liv har senest skrevet en bog, som skal reklamere for den hjælp som BørneTelefonen og Red Barnet kan give børn og voksne, hjælpe de børn som lige nu bliver omsorgssvigtet samt give de voksne fagpersoner i barnets liv et redskaq til fælles refleksion. Bogen har hun doneret til Red Barnet til brug i de skoler, som de er tilknýttet. Dette for at bogen kunne blive gratis for alle. Et arbejde der, grundet Lonnie Livs egen barndom, er det mest givende i verden.

Børne Telefonens arbejde redder mange børn og unge i DK, og giver nyt håb i disse børn og unges liv. Desværre mangles der frivillige, og mange børn og unge ringer forgæves. Så hvis du læser dette, og tænker at du gerne vil være med til at gøre en forskel, så meld dig ind i Børns Vilkår som betalende medlem eller som frivillig.

Red Barnet har uendeligt mange projekter om bl.a. mobning på de danske skoler. Men de har også mennesker ansat, som dagligt surfer på nettet for fange de voksne, som stor bag børneporno. De mennesker får psykologsamtaler jævnligt, fordi de ikke kan undgå at se selve akten nogen gange. Men de kæmper videre for at fange de skyldige. Også Red Barnet lever af de donationer og medlemskaber, som vi voksne kan give dem. Støt også dem, da ingen af de to store organiationer kan stå alene.

Lonnie Liv tager også ud og holder foredrag. Foredrag om det liv, hun har overlevet. Om hvordan det er at være barn i en skoleklasse, når man bærer på verdens største hemmelighed. Og om hvordan det er at være fagperson og have ansvaret for at andre får det godt, og holde øje med hvilke børn, der idag holder på en stor hemmelighed.

Intet er for stort, intet er for småt. For Lonnie gælder alt i kampen for tidlig indsats, helbredelse og et værdig liv.

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive spørgsmål eller sende forespørgsler.

Støt en god sag!

Forfatterens overskud af bogsalget går ubeskåret til Børns Vilkår.

Brug for råd eller hjælp?

Du er altid velkommen til at skrive spørgsmål eller sende forespørgsler til mig, så kontakt mig herunder.