• Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder

 •  

   

   

  Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder.

NEURO PÆDAGOGISK BEHANDLER

Der er alt for mange børn og unge, som lever med ondt i livet

Har du et barn med et problematisk forhold til sig selv og alle andre. Eksplosiv adfærd, selvskade, spiseforstyrelser, problemer med at passe ind i klassen, angstanfald eller har svært ved at falde i søvn? Udfordringerne kan være mange, og de kan være opstået af ligeså mange forskellige årsager. Omsorgssvigt, mobning eller bare ved et uheld været kommet forkert ind i en sammenhæng, som blev ødelæggende.

Her hos mig er det vigtigt ikke hvad er årsagen er, eller hvordan det kommer til udtryk. Det vigtigste er hvordan barnet eller den unge kommer videre herfra. Lærer at rumme sig selv og andre, har lettere ved at håndtere konfliktfyldte situationer, bedre kan håndtere sin vrede eller ked-af-det-hed, bedre kan mærke sig selv, skabe gode og glade følelser samt kan (eller igen tør) at indgå i sociale relationer.

Metoderne jeg anvender er nænsomme og enkle, men de kræver deltagelse og at man øver derhjemme. Redskaberne skal anvendes for at kunne virke. Ligesom du heller ikke kan spise en kage, før dejen er slået sammen og bagt. Det er en proces for hele familien (eller evt. Bostedet, m.m.).

Jeg har en baggrund som både socialpædagog, pædagogisk koordinator, familiekonsulent og projektkoordinator. Jeg har igennem de sidste 10 år udelukkende arbejdet med udsatte mennesker, både individer, hele familier og med fagpersoner. Og med min bagage som omsorgssvigtet og seksuelt krænket i barndommen, har jeg en erfaring og en viden, som er sjælden set, især ud fra et fagligt perspektiv. Min baggrund er min drivkraft i alt, hvad jeg laver idag.

Jeg tilbyder Neuropædagogisk behandling til børn, unge og deres forældre. Ligeledes kan du som fagperson få sparring/supervision. Også som personalegruppe.

Hvis du følger min side vil du ydermere få tips og information, ganske gratis.

Vores børn og unge har fortjent at turde kaste sig ud i livet og nye oplevelser. Være gode til at indgå i sociale relationer, kunne stå imod mobbere og være gode ved sig selv og andre. De skal bare have lidt kærlig guidning, for de er faktisk født til at være mestre i det.


 • Angst. Læs mere her←
 • Børn/unge med angst
 • Ondt i maven
 • Skolevægring
 • Fobier
 • Selvskadende adfærd
 • Skilsmisse (børn og voksne)
 • Mistrivsel
 • Omsorgssvigt
 • opvæksts problematikker


Har du brug for coaching af en enkelt ansat eller borger/familie. Er du privatperson og har brug for coaching af dig selv, dig og din partner eller hele familien. Vælg denne.

Læs mere om: Den terapeutiske tilgang.

”Vi styres ikke af virkeligheden. Vi styres af vores fortolkning af virkeligheden. Af den måde hvorpå vores indre sansesystem påvirker os.
Om du er ked af det, bange, frustreret, begejstret eller tillidsfuld – så er det dine forestillinger, der er på spil. Virkeligheden har kun en birolle”


Lonnie har arbejdet med den narrative tilgang i mange år, men har nu udvidet dette med en uddannelse i Neurokommunikation, idet hun manglede kendskab til hvordan nervesystemet hænger sammen med tankerne, som hænger sammen med kroppen, som hænger sammen med tarmene, som hænger sammen med...og sådan kan det fortsætte.

Her er en kort introduktion til Neurokommunikation basis uddannelsen, som giver titlen coach:

Lonnie har det første år, som giver de basale redskaber til at forstå og udnytte menneskers perceptionsstrategier – altså måden hvorpå vi opfatter verden, os selv, livet og de sammenhænge vi indgår i.
Ved at lytte efter klientens mentale strategi, frem for at blive fanget af indholdet i fortællingen. Dermed kan klienten guides til at finde vej fra frustration og afmagt til mål og handlekraft.
Igennem Neurokommunikation undersøges de sproglige konstruktioner, som skaber og fastholder vores opfattelse af livet, mulighederne, begrænsningerne og os selv.
Sproget er et unikt redskab, der beskriver vores forhold til os selv og vores omverden. Men bagved ordene findes den enkeltes grundlæggende opfattelse af en selv og sin egen rolle i livet. Det, der styrer vores liv – vores tanker, følelser og handlinger.
Igennem metoderne hjælpes klienterne med at justere deres sprog og dermed deres historiefortælling om sig selv og andre.
Vores mentale mønstre er til dels skabt af vores historie. Vores idéer om rigtigt og forkert, om muligt og umuligt – velfortjent og ufortjent, succes og fiasko – kommer alt sammen fra vores erfaringer og de antagelser vi har overtaget fra vores forældre og andre nærtstående.
Igennem disse redskaberne gøres værdierne bevidste, de begrænsende og styrkende overbevisninger opdages og der ryddes op i de ubevidste komponenter, som udgør menneskers ypperste motivationsfaktorer.


Ernæringens enkle og indlysende betydning for Mental og Fysisk Sundhed:

Den nyeste forskning viser at tarmene er vores anden store hjerne. Faktisk har man igennem forsøg kureret depression ved at føre tarmbakterier fra en raskt mus, over i en mus med depression. Det kan man ikke få gjort her. Men, det er vigtigt med både bevægelse og den rette kost, hvis hjernen (både den ved maven og den i hovedet) skal fungere korrekt og have energi til at glade tanker. Denne vigtige viden indgår i den coaching som neuropraktikere udfører.

Det siger klienterne

 • Elias

  ""Hvad pokker har du "gjort ved" min dreng? Har du byttet ham ud med et andet barn imens vi var i Bauhaus? 🤔 Jeg ved godt du "kan noget", men søde, du er for vild 😍"

  Vi kom hjem med en træt dreng, der synes det havde været super hyggeligt at tegne med dig ("hun er bare SÅ sød mor") og fik fortalt dem derhjemme om historien bag tegningerne og hvorfor han kun havde 3 og ikke 4 med hjem 😉
  Dagene efter var lidt underlige... underlige fordi at uanset hvornår der blev sagt nej til Jamiee (til sodavand, at komme ned og handle, måtte spille), hvor han normalt ville eksplodere, var hans svar bare "okay" og så gik han 🙃 Skal indrømme at jeg kort havde tanken "har hun hypnotiseret ham" 🤔 men søde Lonnie, hvad end du gjorde, så VIRKER det endnu👍😍 Det er simpelthen så vildt - TAK 🙏❤️

 • Michelle

  "Jeg har sådan...at det er som at jeg sidder i en kasse, men jeg vil gerne over i en anden kasse. Og hver gang vi mødes, så ligger der nye fliser, som bygger vejen over til den anden kasse"

  Og når min mand kommer hjem, så kigger han bare på mig og registrerer mit humør og min mimik og siger "du har været nede ved Lonnie idag", selvom han ikke vidste at jeg skulle herned på forhånd.

 • Klient

  "Det ser ud til, at min hjerne er fan"

  Igår havde jeg kun lidt symptomer (kvalme og svimmelhed grundet stress) og i nat faldt jeg for første gang i måneder i søvn uden sovemedicin. Og jeg vågnede med en følelse af at være udhvilet for første gang i ... ja...

Brug for råd eller hjælp?

Du er altid velkommen til at skrive spørgsmål eller sende forespørgsler til mig, så kontakt mig herunder.