• Foredragsholder, Forfatter og Coach.

 •  

   

   

  Foredragsholder, Forfatter og Coach.

I dette hyggelige hjørne er der trygt og godt...

Her kan du snakke, græde og grine.
Her kan du fortælle, hvad der går dig på, hvad du pusler med eller hvad du har svært ved at træffe en beslutning om.

Her kan du også være undersøgende på, hvorfor du har udviklet angst, jalousi, lavt selvværd, problemer i parforholdet og meget meget mere.
Men det er også her, du vil lære dig selv bedre at kende. Og få vejledning i, hvordan du bedst kommer videre. Du har alle svarene, vi skal bare have udviklet dine værktøjer, så du bedre kan finde dem.

 • Angst. Læs mere her←
 • Børn/unge med angst
 • Ondt i maven
 • Skolevægring
 • Fobier
 • Selvskadende adfærd
 • Skilsmisse (børn og voksne)
 • Mistrivsel
 • Omsorgssvigt
 • opvæksts problematikker

Har du brug for coaching af en enkelt ansat eller borger/familie. Er du privatperson og har brug for coaching af dig selv, dig og din partner eller hele familien. Vælg denne.

Læs mere om: Den terapeutiske tilgang.

”Vi styres ikke af virkeligheden. Vi styres af vores fortolkning af virkeligheden. Af den måde hvorpå vores indre sansesystem påvirker os.
Om du er ked af det, bange, frustreret, begejstret eller tillidsfuld – så er det dine forestillinger, der er på spil. Virkeligheden har kun en birolle”


Lonnie har arbejdet med den narrative tilgang i mange år, men har nu udvidet dette med en uddannelse i Neurokommunikation, idet hun manglede kendskab til hvordan nervesystemet hænger sammen med tankerne, som hænger sammen med kroppen, som hænger sammen med tarmene, som hænger sammen med...og sådan kan det fortsætte.

Her er en kort introduktion til Neurokommunikation basis uddannelsen, som giver titlen coach:

Lonnie har det første år, som giver de basale redskaber til at forstå og udnytte menneskers perceptionsstrategier – altså måden hvorpå vi opfatter verden, os selv, livet og de sammenhænge vi indgår i.
Ved at lytte efter klientens mentale strategi, frem for at blive fanget af indholdet i fortællingen. Dermed kan klienten guides til at finde vej fra frustration og afmagt til mål og handlekraft.
Igennem Neurokommunikation undersøges de sproglige konstruktioner, som skaber og fastholder vores opfattelse af livet, mulighederne, begrænsningerne og os selv.
Sproget er et unikt redskab, der beskriver vores forhold til os selv og vores omverden. Men bagved ordene findes den enkeltes grundlæggende opfattelse af en selv og sin egen rolle i livet. Det, der styrer vores liv – vores tanker, følelser og handlinger.
Igennem metoderne hjælpes klienterne med at justere deres sprog og dermed deres historiefortælling om sig selv og andre.
Vores mentale mønstre er til dels skabt af vores historie. Vores idéer om rigtigt og forkert, om muligt og umuligt – velfortjent og ufortjent, succes og fiasko – kommer alt sammen fra vores erfaringer og de antagelser vi har overtaget fra vores forældre og andre nærtstående.
Igennem disse redskaberne gøres værdierne bevidste, de begrænsende og styrkende overbevisninger opdages og der ryddes op i de ubevidste komponenter, som udgør menneskers ypperste motivationsfaktorer.


Ernæringens enkle og indlysende betydning for Mental og Fysisk Sundhed:

Den nyeste forskning viser at tarmene er vores anden store hjerne. Faktisk har man igennem forsøg kureret depression ved at føre tarmbakterier fra en raskt mus, over i en mus med depression. Det kan man ikke få gjort her. Men, det er vigtigt med både bevægelse og den rette kost, hvis hjernen (både den ved maven og den i hovedet) skal fungere korrekt og have energi til at glade tanker. Denne vigtige viden indgår i den coaching som neuropraktikere udfører.

Det siger klienterne

 • Janie

  "Jeg startede ved Lonnie noget tid efter jeg gik ned med et komplet stress kollaps. Jeg havde forinden prøvet mange andre ting for at hjælpe min bedring, dog uden det store resultat. Derfor var jeg også meget skeptisk før første session. Det skulle vise sig at jeg tog fejl. Helt fejl."

  Allerede efter en session kunne jeg mærke en markant forskel, og min skepsis var reduceret til nul. Lonnie arbejder ud fra videnskabeligt funderet metoder hvilket for en skeptiker som mig er guld værd. Jeg får ved hver session håndgribelige beviser på at det hun gør virker, og jeg kan tydeligt spore mit fremskridt. Lonnie er yderst professionel og ærlig. Hun er ligefrem, og god til at stille de spørgsmål der skal til for at man åbner- med en finesse der gør at man ikke føler det tvunget eller ubehageligt.

  Jeg vil til enhver tid anbefale hende for alle de ovenstående grunde, men især fordi Lonnie ikke bare tror på mig. Hendes tydelige hjerte for at hjælpe mennesker skinner igennem i alt hun gør, og uanset hvor mange andre der måske har givet op på en, gør hun det aldrig.

  Om du skal have hjælp til søvn problemer eller grave dybt i fortiden, er Lonnie helt sikkert et super valg. Du vælger ikke bare hende, hun vælger også dig- og det er det hele værd".

 • Michelle

  "Jeg har sådan...at det er som at jeg sidder i en kasse, men jeg vil gerne over i en anden kasse. Og hver gang vi mødes, så ligger der nye fliser, som bygger vejen over til den anden kasse"

  Og når min mand kommer hjem, så kigger han bare på mig og registrerer mit humør og min mimik og siger "du har været nede ved Lonnie idag", selvom han ikke vidste at jeg skulle herned på forhånd.

 • Klient

  "Det ser ud til, at min hjerne er fan"

  Igår havde jeg kun lidt symptomer (kvalme og svimmelhed grundet stress) og i nat faldt jeg for første gang i måneder i søvn uden sovemedicin. Og jeg vågnede med en følelse af at være udhvilet for første gang i ... ja...

Brug for råd eller hjælp?

Du er altid velkommen til at skrive spørgsmål eller sende forespørgsler til mig, så kontakt mig herunder.