• Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder

  •  

     

     

    Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder.

Hvordan du vælger dig selv til…

Så sad jeg der igen. Med hjertebanken og kunne næsten ikke trække vejret ned i maven. hvorfor? Jeg havde igen (igen igen) taget for meget på min tallerken. Og valgt mig selv for meget fra, til fordel for at være noget for andre. Det gør jeg ofte. Det sker tit for mennesker, som bare gerne vil hjælpe andre og sørge for at alle har det godt.

Vil du gerne vide, hvordan jeg kommer væk derfra og hen til et bedre sted?
Så se med her:

Det er de gratis fif, som er bedst👌🏼❤️ Værsgo😍

angst, coaching, depression, omsorgssvigt, terapi, trivsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brug for råd eller hjælp?

Du er altid velkommen til at skrive spørgsmål eller sende forespørgsler til mig, så kontakt mig herunder.