• Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder

  •  

     

     

    Neuro Pædagogisk Behandler, forfatter og foredragsholder.

At stå frem…igen og igen…

Så har jeg været så heldig at Ude og Hjemme har ønsket at bringe min historie (kommer i uge 52, 2017). Fordi “Pigen i spejlet” er udgivet som E-bog, og min del af overskuddet går til Børns Vilkår, ubeskåret.

DET ER DEJLIGT. Det får budskabet ud, endnu en gang.

Artiklen måtte ikke være alt for positiv. Man skal jo kunne ane, at det var en dårlig ting, der skete i min barndom, så det fanger folks interesse og viser med tydelighed, hvor vigtigt emnet er at bringe på bane, igen og igen.

Men altså. Jeg er jo kommet SÅ langt siden da. Siden min barndom. Jeg har kæmpet mig op og igennem og ud. Det er nok en endnu vigtigere historie. For hvem?

For dem, der sidder i saksen lige nu. For dem der ikke kan se en vej ud i lyset, grundet det altomsluttende mørke, der lige nu omgiver dem. For dem der knokler på at helbrede dem, der har været udsat. For dem der knokler for at rede de børn, der i skrivende stund er udsat. Fordi alle skal vide, at deres kamp hjælper. Måske ikke nu, eller i morgen, eller om en måned, eller om et år. Men i fremtiden. Der bliver alt bedre. Kan blive det. Med den rette hjælp.

Jeg er ikke længere den lille pige. Hun er stadig en del af mig, ja. Men jeg er den voksne Lonnie nu. Nu arbejder jeg dagligt for at hjælpe andre. Og jeg hjælper, det ved jeg. Måske kan de borgere, jeg arbejder med, ikke mærke at det har hjulpet nu, eller i morgen, eller om en måned, eller om et år…men det hjælper i deres fremtid. Det ved jeg. For jeg er i min fremtid nu. Og alt det arbejde, som andre har udført for mig, med mig i tidens løb, det har hjulpet.

hvad vil jeg sige med det? Kæmp videre. Alle sammen.

Kæmp:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brug for råd eller hjælp?

Du er altid velkommen til at skrive spørgsmål eller sende forespørgsler til mig, så kontakt mig herunder.